Signaalinvahvistin parantaa kuuluvuutta

Signaalinvahvistimen avulla saa puhelut kuulumaan sellaisissakin paikoissa, joissa on aiemmin ollut ongelmia kuuluvuuden kanssa. Hyvä ja laadukas signaalinvahvistin pelastaa monelta ikävältä tilanteelta, kuten puheluiden katkeamiselta kriittisissä kohdissa. Sinun ei enää tarvitse hermoilla katkeaako puhelut tai saapuuko lähettämäsi tekstiviesti ikinä perille, sillä vahvistin luo sen katealueelle niin hyvän verkon, että puhuminen onnistuu huoletta.

Signaalinvahvistin netin parantamiseen

Signaalinvahvistin on myös hyvä apu silloin, kun käytät nettiä. Sujuva netti on nykypäivänä erittäin tärkeä osa arkea, joten jos asuntosi, kesämökkisi tai vaikka toimistosi sijaitsee katvealueella ja netti pätkii, sinun kannattaa hankkia signaalinvahvistin, joka parantaa 3 G- ja 4 G-verkkoja. Monet käyttävät mobiilinettiä, joten signaalinvahvistimen avulla sinun ei tarvitse asentaa kiinteää nettiyhteyttä, vaan voit jatkaa mobiilinetin käyttöä. Signaalinvahvistimen voi myös hankkia autoon ja reissulle mukaan. Voit kierrellä syrjäisimmissäkin paikoissa ja nauttia nopeasta netistä ja puheluista. Esimerkiksi paljon autolla matkustavat tai vaikka ammatikseen ajavat voivat ottaa pienen ja kevyen vahvistimen mukaan autoon ja näin taata viihdyttävä matkaelämys.

Signaalinvahvistimia on moneen eri tarpeeseen. Se voi olla apuna niin GSM-verkon ongelmissa kuin 3 G- ja 4 G-verkkojen ongelmissa. Signaalinvahvistimien hinnat alkavat noin kolmesta sadasta eurosta ylöspäin. Mallin valintaan vaikuttaa mm. se, kuinka suurelle alueelle signaalinvahvistusta tarvitaan. Vahvistimia on eri vahvuisia, ja tehokkaimmat niistä kattavat suuria supermarketteja, isoja parkkipaikkoja ja suuria toimistoja. Jos sinulla ei ole tarvetta kattaa näin suuria alueita, on pienemmän alueen miedompi vahvistin riittävä. Vahvistimen asennus ei vaadi mitään erityistaitoja. Vahvistimessa on LCD-näyttö, joka pitää sisällään kaiken tarpeellisen ohjeistuksen, jonka avulla saat vaihe vaiheelta tiedot, miten laite asennetaan. LCD-näyttö toimii myös laitteen säätämisessä ja se ilmoittaa myös mahdollisista ongelmatilanteista. Vahvistinpakkaus sisältää kaikki tarpeelliset laitteet ja osat, joiden avulla saat sen asennettua kätevästi itse. Tämän jälkeen sinun tarvitsee odottaa vain muutama sekunti ja laite aktivoituu. Pääset heti siis nauttimaan toimivasta ja tehokkaasta verkosta, ja puhelusi ja nettiyhteytesi toimii jälleen.

Turvallinen valinta

Signaalinvahvistin ei kuluta sähköä ylenmäärin, vaan siinä on ohjelmisto, joka älykkäästi havaitsee, milloin netti tai puhelinverkko on käytössä. Se aloittaa vahvistamisen aina kun netti avataan tai puhelu saapuu ja lopettaa vahvistuksen kun niiden käyttö lakkaa. Se on siis aktiivitilassa vain käytön ajan ja tämän jälkeen se vaipuu lepotilaan. Monet saattavat myös virheellisesti olla huolissaan signaalinvahvistimen mahdollisista terveysvaikutuksista, mutta siihen ei ole syytä. Päinvastoin, jos sinulla on vahva verkko, laitteiden ei tarvitse käyttää niin paljon säteilyä etsiäkseen tukiasemaa.

Voit hankkia myös erityisen matkapuhelimen signaalinvahvistimen. Se on erittäin tehokas keino parantaa matkapuhelimen signaalia käytettäessä sitä sisätiloissa. Esimerkiksi joissain kerrostaloissa voi olla sellaiset rakenteet, että matkapuhelinverkko ei pääse niistä hyvin läpi. Matkapuhelimen signaalinvahvistimen avulla saat vahvistuksen kaikkiin signaalityyppeihin eli GSM-puheluihin, tekstiviesteihin, 3 G-, 4 G- ja LTE-verkkoihin sekä liikkuviin Internet-yhteyksiin ja langattomaan WiFiin. Signaalinvahvistinpaketti sisältää itse vahvistimen lisäksi antennit sekä sisätiloihin että ulos. Myös kaikki johdot ja virtalähde kuuluu pakettiin. Asentaminen vie kokonaisuudessaan noin puolisen tuntia. Laite ei tarvitse minkäänlaista teknistä huoltoa, joten kun se on kerran oikein asennettu, toimii se moitteettomasti koko ajan. Laitteessa on myös kahden vuoden takuu.

Tilaa itsellesi signaalinvahvistin oheisesta linkistä, josta pääset MyAmplifiersin laajaan signaalinvahvistimien valikoimaan. Valikoimaan kuuluu yli 100 erilaista signaalinvahvistinta, joista löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivimman. Laitteita myös toimitetaan ympäri maailmaa, joten jos tarvitset vahvistinta esimerkiksi ulkomaan kakkosasunnolla, löydät heidän valikoimista varmasti toimivan mallin.