Spartoo alennuskoodi

Spartoo on todella suuri verkkokauppa, joka on keskittynyt naisten, miesten ja lasten muotiin, kenkiin ja asusteisiin. Mukana on tunnettuja merkkejä ja hinnat ovat edulliset. Spartoo tarjoaa ilmaiset postikulut tuotteisiin ja postitus kestää vain 7 päivää tilauksesta. Spartoossa on yli 3500 tuotemerkkiä ja mukana on myös suomalaisia merkkejä kuten Minna Parikka. Joukossa on sekä kalliimpia merkkejä että edullisia merkkejä. Spartoossa myydään asusteita, laukkuja, kenkiä sekä vaatteita niin ulos ja sisälle kuin arkeen ja juhlaan.

Edulliset hinnat ja laaja valikoima

Spartoon perustivat kolme ranskalaista miestä yli kymmenen vuotta sitten. Pieni nettikauppa kasvatti suosiotaan hurjaa vauhtia ja nykyisin Spartoo on yksi Euroopan suurimmista nettikaupoista. Sen nettisivut toimivat yli 25 Euroopan maassa ja sillä on esimerkiksi pelkästään kenkiä yli miljoonan parin varasto. Sen sivuilla vierailee 14 miljoonaa käyttäjää joka kuukausi. Nämä numerot pistävät varmasti asioita mittasuhteisiin. Isojen volyymien vuoksi Spartoossa on myös alhaiset hinnat. Spartoossa on käytössä alhaisen hinnan takuu. Jos löydät joltain toiselta Suomessa toimivalta verkkokaupalta saman tuotteet halvemmalla postikulut mukaan lukien ja olet jo tilannut tuotteen Spartoosta, Spartoo lupaa hyvittää tuon erotuksen sinulle kaksinkertaisena. Ota siis yhteyttä Spartoon asiakaspalveluun 5 päivän kuluessa tilauksestasi ja ilmoita asiasta, jotta saat hyvityksen.

Spartoolla on myös hauska ystävä-ohjelma, eli jos ystäväsi ilmoittaa sinun sähköpostiosoitteesi tai jos sinä ilmoitat jonkun Spartoon käyttäjän sähköpostiosoitteen kirjautuessasi ensimmäistä kertaa Spartoolle, ystävä saa 10 euroa ensimmäisestä tilauksesta. Ostoksen arvo tulee olla vähintään 50 euroa, jotta tuo 10 euron hyvitys lähtee. Tilaus lasketaan 30 päivän kuluttua sen toteutumisesta ja hyvitys lähtee, jos tuotteita ei palauteta. Ystäviä voi kutsua jopa 100 ja hyvityksiä voi näin ollen kerätä jopa 1000 euroa. Hyvityksen saa lahjakorttina ja se on voimassa asiakastililläsi yhden vuoden ajan. Lahjakortit voi yhdistää kun niitä on vähintään 20 euron edestä. Muutoin ne ovat aina voimassa seuraavaan ostoskertaan asti.

Kopioi alennuskoodi

Spartoolla on myös suosittu kanta-asiakasohjelma. Jokaisesta kaupassa tehdystä ostoksesta saa kanta-asiakaspisteitä. Yhdestä eurosta saa aina kaksi pistettä. Yksi piste on yhden sentin arvoinen. Heti kun pisteitä on vähintään 500, voit muuttaa ne lahjakortiksi, lahjakortin voi hyödyntää seuraavassa tilauksessa. Kanta-asiakaspisteet ovat voimassa 12 kuukautta asiakastilillä.

Näiden kaikkien etujen lisäksi Spartoolla on myös hyviä alennusmyyntejä usein ja mahtavia alennuskoodeja. Spartoo alennuskoodi on mukava lisätä jo edulliseen tilaukseen ja säästää näin lisää rahaa. Katso tästä uusin ja paras Spartoo alennuskoodi. Tutustu samalla uuteen nettisivustoon Cupoconcept.fi, josta löydät runsaasti hyvä alennuskoodeja suosittuihin nettikauppohin. Alennuskoodien avulla tilaukset tulevat edullisimmiksi. Sinun tarvitsee vain kopioida alennuskoodi kassalla olevaan koodikenttään ja saat edun. Katso heti mihin eri kauppoihin alennuskoodeja on saatavilla ja hyödynnä parhaat nopeasti.